SZEPTEMBERTŐL INDULÓ FELNŐTT OKTATÁSUNK RENDJE:

09.04-én hétfőn   19:00-19:45-ig FH/Haladó szintű foglalkozás Oktató: Péter
09.05-én kedden 19:00-19:45-ig Kezdő szintű foglalkozás Oktató: Ákos
09.05-én Kedden 19:45-20:30-ig FH/Haladó szintű foglalkozás Oktató: Alex

Vendégeink a foglalkozásokat napijegyes konstrukcióban, vagy 8 alkalmas bérlettel tudják ígénybe venni. A bérlet a váltás napjától számított 10 hétig érvényes.

Miért érdemes akár felnőttként is belevágni az úszásba?

Felnőttek számára is rendszeresen és szívesen adunk órákat, bármilyen életkorban és bármilyen szinten. A teljesen kezdőtől a kis finomításokat igénylő, haladó szinten úszó felnőttekig bárkit szívesen látunk.

Sajnos a felnőttek jelentős százaléka nem, vagy nem megfelelően tud úszni. Vannak, akik ugyan leúsznak 25-50 métert vagy akár többet is, de úgy érzik, hogy valahogy nem úgy megy az úszás, ahogy kellene.Szerencsére egyre többen határozzák el, hogy megtanulnak úszni. Van, aki egyáltalán nem tud, mert - esetleg egy gyermekkori rossz emlék miatt - fél a víztől, van, aki még egy úszásnemben szeretne szabályosan, jó technikával úszni.

Van, aki tudja, hogy rossz technikával úszik, érzi, hogy nem halad, közben mégis hamar elfárad, és még sorolhatnánk. Ilyen igények esetén felnőtt egyéni vízhez szoktatást, úszásoktatást, technikajavítást tartunk megbeszélés szerinti időpontban.

Jelentkezhet bárki, aki:

  • még sose tanult úszni, mert nem volt rá lehetőségeakár intézményesített, akár családi tanítás keretein belül próbált úszni tanulni, de nem sok sikerrel végződött a próbálkozás
  • fél a víztől
  • "tudogat" úszni, de csak ott mer egy keveset, ahol leér a lába
  • tud, de bármi okból nem bírja sokáig (fizikai erőnlét hiánya, nem megfelelő légzés- vagy úszástechnika miatt)
  • csak egy úszásnemben tud úszni és szeretné a többit is elsajátítani
  • szeretne az úszásstílusán, hatékonyságán javítani, csiszolná technikáját
  • egyéni céljait szeretné elérni (pl. Balaton-átúszásra készül)

Oktatóink szakértelemmel és türelmesen oktatnak minden hozzánk forduló felnőttet (is). Nem sürgetünk, nem siettetünk senkit. Mindenkivel egyéni képességeihez mérten foglalkozunk. Természetesen nagyon komolyan vesszük feladatunkat, de ez nem jelent szigort, az órák jó hangulatban zajlanak. A bizalom és a jó kapcsolat kiépítését kiemelkedően fontosnak tartjuk.

 

Keressen minket bátran!