Úszóiskolánk szeptembertől 4 hetes csoportos úszásoktatás indít betöltött 4 éves-14 éves gyermekek részére abszolút kezdőtől a haladó szintig.

Filozófiánk, hogy a hozzánk beiratkozó gyerekek kulturált körülmények között, magas szakmai színvonalon, játékos foglalkozások keretében sajátíthassák el azt az úszástudást, ami egész életüket végigkíséri, akkor is, ha élsportolók szeretnének lenni, de akkor is, ha csak a vízpartok boldogan szórakozó strandolója.

Oktatásaink differenciált rendszerben működnek, ami azt jelenti, hogy a gyermekek a nekik megfelelő tudásszintű csoportba kerülnek (vízhez szoktatótól a haladó csoportig). Ezzel a rendszerrel biztosított,  hogy testvérek esetében párhuzamosan folyik az oktatás a különböző tudásszinteken.

Úszásoktatási rendszerünk felépítésekor elsődleges szempont volt a gyermekek biztonságos fejlődése, s ennek szellemében folytatjuk munkánkat. Oktatóink magasan képzett, egyetemet végzett szakemberek, akik a magyar mellett angolul és más nyelveken is tartanak oktatást, a gyermekek igényeitől függően.

Turnusrendszerünk 4 hetes ciklusokra épül. A gyermekek fejlődését, illetve az oktatás magas színvonalát úgy tudjuk folyamatosan biztosítani, ha a gyermekeket turnusokba osztjuk be.

Az eredményes oktatás második krétériuma, hogy legalább hetente két alkalommal vegyenek részt a foglalkozásokon. Ennek megfelelően hétvégén szombaton és vasárnap zajlanak a foglalkozások.

8 alkalmas bérlet ára bruttó: 26.400,-Ft

Az elfoglalt családok részére a heti egy alkalmas csak szombati, vagy csak vasárnapi turnusunkat ajánljuk, ahol egy ciklus alatt 4 alkalommal vesznek részt képzésünkön.

4 alkalmas  bérletünk bruttó: 15.600,-Ft