TISZTELT VENDÉGEINK! ERZSÉBETLIGETI helyszínünkön lezártuk az 5.heti (2021.07.19-23.)TÁBOROS jelentkezéseket! További befizetéseket sajnos nem tudunk fogadni)

 

ÁLTALÁNOSSÁGBAN A NYÁRI TÁBORRÓL 

Úszóiskolánk 2021.nyarán hagyományosan napközis jellegű sport- és élménytábort indít betöltött 5 éves – 12-éves korú gyermekek számára 

Sport- és Élménytáborunk rövid ismertetése. A tábor MINDKÉT helyszínen hétfőtől-péntekig reggel 8:00-16:00 óráig tart. Gyülekező 7:30-8:00 óra között Erzsébetligeten az uszoda előtt a padoknál, Szentmihályon a Baross utca felőli udvaron, rossz idő esetén az uszoda előcsarnokában.

Távozás 15:30-16:00 óra között, ügyeletet 16:30-ig tudunk biztosítani, extrém esetekben a táborvezetővel egyeztetve max 17:00 óráig. A turnusok 5 naposak, de lehetőség van 4 napos arányosított tábor igénybe vételére is (későbbi kezdés/korábbi befejezés).

A létszámot a jelentkezések sorrendjében töltjük fel. 30 fő jelentkezése esetén plussz oktatókat, animátorokat vonunk be, igy biztosítva a differenciált úszásoktatást, valamint a gyermekek biztonságos, gondtalan táborozását. Beiratkozás/befizetés az adott turnus előtti héten az uszodában szolgálatot teljesítő pultos munkatársainknál történik hétköznap délutánonként 16:00-19:00 óra között. A bérleteket készpénz fizetés ellenében tudjuk kiállítani.

Amennyiben Munkahelyén, illetve Vállalkozásában a megváltott szolgáltatást el tudja számolni kérje elektronikus számla szolgáltatásunkat, melyhez pultos munkatársainknak szíveskedjen az ehhez szükséges információkat megadni. Személyesen adataikat a hatályos Adatvédelmi Törvénynek megfelelően kezeljük.

Táborunk díja 36.000,-Ft/hét (testvérek esetén 34.500,-Ft/hét) mely az alábbiakat tartalmazza:  

 • napi 3 étkezés (tízórai, kétfogásos ebéd, uzsonna)
 • napi 2 úszás (2 x 45 perc + játékidő) kivétel a “strandos” napon és az “extra program” napon. Ennek értéke egy 8 alkalmas intenzív úszó bérlettel egyenértékű – azaz 16.000,-Ft,
 • kreatív és készségfejlesztő foglalkozások (kézműves hölgy irányitása mellett)
 • sportvetélkedők,
 • foci, ugrálóvár,
 • strand és csúszdapark belépői dijai,
 • turnusonként változó “Extra gyerekprogramok” belépőjének dija,
 • különjáratú autóbusszal történő háztól-házig szállítás a külsős helyszínekre.

Bővebben:  A forró hónapokban és rossz idő esetén is igyekszünk olyan programokat szervezni, ami nem csak szellemi, de testi feltöltődéssel is szolgál a szünidőt töltő gyermekeknek. Táborunkban az úszás, az ügyességi játékok és a kreatív foglalkozások arányosan teszik ki a programot, így a szülők biztosak lehetnek abban, hogy gyermekük biztonságban és olyan környezetben tölti az idejét, ami csak a javára válik.  Programok, amiket minden tábor tartalmaz: a napot úszással kezdjük,  tízórai,  közös játék, kétfogásos meleg ebéd, játék, délutáni úszás, uzsonna.  

Az úszás és az étkezések közötti időben szervezett játékprogramokat biztosítunk a gyerekeknek az uszoda-strand területén, illetve külsős helyszíneken. Az irányitott foglalkozások közül a gyermekek nemüknek, életkoruknak, érdeklődési körüknek megfelelelően választhatnak.

Amit biztosítunk:

 • előzetes tudásszint-felmérés a differenciált szintű oktatáshoz (abszolút kezdőtől a haladóig)
 • bevált, hatékony módszerek, gyors tanulási folyamat,
 • kis létszámú csoportok,
 • személyes készségek fejlesztése,
 • képzett, gyermekközpontú oktatók,
 • családias hangulatú foglalkozások.

BEIRATKOZÁS/BEFIZETÉS: minden tábor kezdete előtti héten hétfőtől-péntekig 16:00-19:00-óra között az uszodában szolgálatot teljesítő pultos munkatársainknál. 

Fontos: a jelentkezéssel egyidőben minden szülőnek egy un. NYILATKOZATOT kell kitölteni. Ezen nyilatkozatban a gyermek törvényes képviselője a táborozást megelőző négy napon belül  igazolja Úszóiskolánk felé, hogy a táborozásban résztvevő gyermek megfelelő egészségi állapotú, fertőző betegségben nem szenved a táborozás megkezdése előtt. A kitöltött nyilatkozatot a táborozás kezdő napján kell átadni a tábort szervezőnek vagy a táborvezetőnek (Hivatkozva: 19/2012 (III.28.) NEFMI rendeletének 1-4.§-a.) 

ÉRKEZÉS/TÁVOZÁS: a tábor első napjának reggelén gyülekezés az uszoda előcsarnokában 7.30-8.30 óra között, ezt követően 8:00-8:30 között. Kérjük a tisztelt Szülőket, hogy szíveskedjenek pontosan érkezni! Távozás 16.00-16.30 óra között, korábbi elvitel esetén szándékukat kérjük előre, lehetőleg a reggeli érkezés során szíveskedjenek a táborvezetőnek jelezni. 

FELSZERELÉS: Az uszodában kötelező az úszósapka és a papucs használata.

Kérjük, hogy amennyiben megoldható legyenek szívesek gyermekük számára két úszódresszt/úszónadrágot, illetve két kisebb törölközőt csomagolni, mivel nincs lehetőség a felszerelés napközbeni szárítására.

A gyermek számára kérjük biztosítsanak az aktuális időjárásnak megfelelő öltözetet (baseball sapka/kalap, naptej, ovisoknak váltás ruha, alvós állat), illetve kérjük feltétlenül biztosítsanak egy kulacsot, vagy egy kisebb üdítőitalos palackot, amelyből gyermekük napközben vizet fogyaszthat. 

A napközbeni uszodán kívüli tábori programok miatt az eddig felsoroltakon kívül zárt sportcipőt feltétlenül hozzon magával gyermekük a tábor teljes ideje alatt! 

Ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy a tábor területére behozott értéktárgyakért (mobiltelefon, elektronikus eszközök, értékes játékok, ékszerek, stb.) sem az Úszóiskola, sem az Uszoda alkalmazottai nem vállalnak felelősséget! 

PÓTLÁS
: a megváltott bérletek árát visszafizetni nem áll módunkban (kivétel vis maior) ! Amennyiben a gyermek betegség miatt nem tud részt venni a táborban, gyermek orvosi-, szakorvosi igazolás/eltanácsolás ellenében egyszeri alkalommal lehetőség van arra, hogy  az elmulasztott alkalmat a nyár folyamán egy másik időpontban bepótolja. 

A nyáron használatos bérletek későbbi időszakra (őszi-téli-, vagy téli-tavaszi) nem vihetőek át. Kérjük szíves megértésüket! 

 

       TURNUSOK SZABAD IDŐPONTOK

 

1. hét LEZÁRULT
2. hét LEZÁRULT
3. hét LEZÁRULT
4. hét LEZÁRULT
5. hét BETELT
6. hét 07.26–07.30-ig.
7. hét 08.02–08.06-ig.
8. hét 08.09–08.13-ig.
9. hét 08.16–08.19-ig.
10. hét 08.23–08.27-ig.