TURNUSOK

A tanfolyamok differenciált rendszerben működnek, ami azt jelenti, hogy a gyermekek a nekik megfelelő képességszintű csoportba kerülnek.
A tanfolyamok végső célja, hogy az ide járó gyermekek 3 úszásnemben (gyors, hát, mell) elsajátítsák a megfelelő technikát, megismerkedjenek az úszásnemek stílusgyakorlataival.

Turnusrendszerünket a hétvégi csoportok esetében 5 hetes ciklusokban szervezzük. Fontos, hogy turnusokba osszuk be a gyermekeket, hiszen így tudjuk biztosítani számukra a megfelelő fejlődést, a magasabb színvonalú oktatást. Minden turnusban lesz valamilyen esemény, melyre érdemes figyelni: nyílt órák, bemutató versenyek, iskolai szünetek, ezekről a pultos kollégáknál elhelyezett hirdetményekből tájékozódhatnak a T.Szülők.

BEIRATKOZÁS-BEFIZETÉS:  az I. turnusra 08.26-tól 16:00-19:00 óra között, ezt követően mindig az aktuális turnus előtti héten oktatási idő alatt: hétköznapokon: 15.30-18.30-óráig, hétvégén 8:15-11:30 között az uszodában szolgálatot teljesítő pultos kollégáinknál.

VÁLASZTHATÓ BÉRLET TÍPUSOK: 

  • 8 alkalmas:  14.900,-Ft
  • 10 alkalmas 16.000,-Ft
  • 5 alkalmas 9.700,-Ft (kiegészítő bérlet, önállóan nem váltható)

A gyakorlatok ismétlés-folyamatossága miatt javasoljuk a heti két alkalmat, hiszen minél kevesebb idő telik el egy-egy foglalkozás között annál gyorsabb lesz a fejlődés üteme.