2020 évi őszi-téli tanfolyamok

4-14 éves gyermekek részére

 

 

Kérjük legyenek partnereink  biztonságos környezetünk megteremtésében és fenntartásában. A szigorított Házirend alapján az Uszodában és közvetlenül annak környezetében a  koronavírus miatt  bevezetett óvintézkedéseket szíveskedjenek betartani, illetve kiskorú gyermekeikkel betartatni. 

Köszönettel: az Úszóiskola Vezetősége

 

Úszóiskolánk sok szeretettel fogadja jelentkezésüket, és nagyon örülünk, hogy a család minket választott. Foglalkozásról foglalkozásra igyekszünk bizonyítani, hogy jó döntést hoztak, mikor a mi Úszóiskolánkba íratták gyermeküket.

Oktatóinkat úgy válogattuk, hogy a magas oktatási színvonalat képviselő felsőfokú végzettség mellett kiváló pedagógusok is legyenek. Nagyon fontos szempont számunkra, hogy a gyerekek úgy tanuljanak meg úszni, hogy mellette jól is érezzék magukat és a játékos foglalkozások után örömmel várják a következő találkozást. 

 


 

VÁLASZTHATÓ BÉRLET TÍPUSOK: 

  • 8 alkalmas:  16.000,-Ft
  • 10 alkalmas 17.600,-Ft
  • 5 alkalmas   10.600,-Ft (kiegészítő bérlet)
  • 4 alkalmas     9.700,-Ft (csak pénteken felhasználható)

A gyakorlatok ismétlés-folyamatossága miatt javasoljuk a heti két, illetve a három alkalmat, hiszen minél kevesebb idő telik el egy-egy foglalkozás között annál gyorsabb lesz a fejlődés üteme.

BÉRLETEK FELHASZNÁLHATÓSÁGA 

A megváltott bérletek csak egy adott intervallumra, 4 hetes oktatási ciklusra érvényesek 

8 alkalmas bérlet esetén két turnusnap pár közül választhatnak:

Hétfő - Szerda, illetve Kedd - Csütörtök

10 alkalmas bérlet esetén a klasszikus turnusnapokon felül további két pénteki nap biztosított a képzésre.

Hétfő-Szerda bérlet esetén a 4 hetes turnus 1. és 3. hetének pénteki napján,

míg Kedd-Csütörtök turnus esetén a 4 hetes turnus 2. és 4. hetének pénteki napja.


KÉRÉSÜNK, TANÁCSAINK SZÜLŐKNEK, GYERMEKÜK FEJLŐDÉSÉNEK ÉRDEKÉBEN:

  • Bízzanak munkatársaink, szakképzett oktatóink szakmai tudásában.
  • Fontos, hogy rendszeresen járjanak, minimum heti 2 alkalommal.
  • Pontosan érkezzenek a tanóra kezdete előtt 20 perccel.
  • Felhívjuk a Szülők és gyermekek figyelmét, hogy az oktatáson résztvevőkre is vonatkoznak Uszodánk Házirendjének szabályai, előírásai.
  • Az oktatásokon a szülők nem tudnak részt venni, a medencetérben csak az Uszoda pénztáránál váltott belépő, illetve bemutató órák keretében kísérőjegy ellenében biztosított a tartózkodás. Papucs/ cipővédő használata kötelező!

Az úszáshoz szükséges felszerelés: fürdőruha/úszódressz, úszónadrág, papucs, úszósapka, (mélyvizes foglalkozásoknál úszószemüveg), törülköző.

 

Beiratkozásnál kérjük vegyék figyelembe, hogy  a Szentmihályi uszodában 70 cm mélységű a tanmedence, az Erzsébetligeti uszodában 85 cm. Az a kényelmes és biztonságos, ha a gyermek legalább 30 cm-rel magasabb a vízszintnél. Ha nem tudjuk a gyermek magasságát, a beiratkozásnál kollégáink segítenek megállapítani.

BEIRATKOZÁS/BEFIZETÉS

az I. turnusra 08.24-től 16:00-19:00 óra között, ezt követően mindig az aktuális turnus előtti héten oktatási idő alatt: hétköznapokon: 15.30-18.30-óráig, hétvégén 8:15-11:30 között az uszodában szolgálatot teljesítő pultos kollégáinknál.


ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓS VONALUNK NAPKÖZBEN 9:00-16:00 ÓRA KÖZÖTT HIVHATÓ 70/292-3656