Fejlesztő vizi foglalkozás a Szentmihályi Uszodában

 A FOGLALKOZÁSOK SZOMBATON DÉLELŐTT ZAJLANAK

KEZDÉSI IDŐPONTOK:

I. 08:15-08:55,    II. 09:00-09:40,  

III. 09:55-10:35,    IV. 10:40-11:20,   V. 11:20-12:00

A csoportok létszáma korlátozott, a foglalkozásokon való részvétel előfeltétele az előzetes bejelentkezés Tel.: RIBARICS LÍVIA: 30/206-7310. Akadályoztatás esetén kérjük szíveskedjenek a foglalt időpontokat visszamondani, így lehetőséget biztosítanak mások számára a szolgáltatás igénybe vételére! 

FOGLALKOZÁSUNK SAJÁTOSSÁGAI: Minden időpontban homogén csoportokkal dolgozunk, melyeket kor ÉS képességek szerinti bontásban hozunk létre. Bár a babaúszást az oktatás felől közelítjük meg, ettől még nagy hangsúlyt fektetünk a játékosságra. 

A gyakorlatokat, mozgásokat énekek, mondókák kísérik. 
Foglalkozásainkon fontos szerepet tulajdonítunk a víz alatti forgásoknak, beugrásoknak, kikapaszkodásoknak, a háton lebegésnek és a „varázslásnak”. 

Segédeszközöket is alkalmazunk, gyakran előkerül az úszógumi, a karúszó vagy a lebegő dressz, kötelező jelleggel használunk kis labdákat, karikákat, deszkákat, vödröket, kannákat. 

Óráink menete, felépítése  különböző menetrend szerint zajlik a kezdő, a középhaladó, illetve a haladó órák során.

KÖTELEZŐ FELSZERELÉS : saját törölköző a babának, úszópelenka vagy jól záró, át nem eresztő úszónadrág szükséges.  A babáknak úszósapka nem szükséges – a babák legtöbbje nem is viseli el a fején. A nagyobbacska gyerekeknek, különösen a hosszú hajú kislányoknak már javasolt a fürdősapka, így nem zavarja a haj úszás közben és a hajszárítás is egyszerűbb.Javasolt a babáknak úszás utánra valami étel, ital. Legegyszerűbb, ha a baba szopik, akkor anyát feltétlenül hozzátok magatokkal! Tápszer, bébiétel melegítési lehetőség a büfénél. 

A babák öltöztetéséhez rendelkezésünkre áll egy pelenkázó is. A babáknak öltöztetéshez javasolt egy takaró vagy eldobható pelenkázó alátét, amit a pelenkázóra, padra lehet teríteni. A felnőtteknek a szokásos úszófelszerelés (fürdőruha, törölköző, papucs) szükséges. A hosszú hajú szülőknek javasolt a fürdősapka is, bár a felnőtteknek nem muszáj a víz alá merülni. A medence területén papucs kötelező, azoknak is, akik csak a padon ülve nézik a foglalkozást.  Kérjük a szülőket, hogy az öltözőkbe babakocsit és bébihordozót ne vigyenek be, valamint a padokat öltözés után hagyják szabadon, hogy a következő csoportnak is legyen helye öltözni.

Napijegy: 3.700,-Ft/alkalom   4 alkalmas bérlet: 14.000,-Ft.
Áraink a medencében tartózkodó szülő belépőjét is tartalmazzák !